lauantai 24. lokakuuta 2015

Kaasot vastaa osa 2

Viimeksi saitte lueskella kaasoni Anun vastauksia ja tällä kertaa vuorossa on Suvi! :)

1. Kuinka monissa häissä olet ollut osallisena?
Vieraana olen ollut neljissä häissä. Tämä on ensimmäinen kerta kun olen kaasona.

 2. Kuvaile morsianta muutamalla sanalla?
Johanna on ihana ihminen! Luotettava ystävä ja parasta seuraa. Pakko sanoa, että on aivan mahtavaa että vihdoinkin 6 vuoteen asutaan taas samalla paikkakunnalla ja nähdään useammin. :)

 3. Kuvaile sulhasta muutamalla sanalla?
T tulee toimeen hyvin muiden kanssa ja on mukava tyyppi! Tutustuin T:n oman poikaystäväni kautta, jonka kautta tutustutimme T:n ja Johannan toisiinsa.

 4. Millainen hääpari on?
Hääpari täydentää toinen toisiaan. Johanna villiintyy helposti ja T osaa pitää hänet aloillaan. He tykkäävät reissata ja heillä on samat elämäntavoitteet ja yhteisiä unelmia!

 5. Miten olet tutustunut morsiameen?
Johannaan tutustuin öö.. 11 vuotta sitten? Oltiin eri luokilla ylä-asteella, mutta siitä sitten tutustuttiin ja rippikoulun jälkeen ystävystyttiin.

 6. Mikä on parasta kaasona olemisessa?
Pääsen todistamaan näiden kahden onnea ja auttamaan, että päivästä tulee täydellinen. Tietysti tulevien polttarien suunnittelu on myös aika mahtavaa.

7. Mikä on vaikeinta kaasona olemisessa?
Vaikeinta on varmaan kun ei oikein näistä asioista hirveästi tiedä eikä ole kokemusta häiden suunnittelusta.

8. Mitä vinkkejä voisit antaa morsiamelle hääjärjestelyissä ja hääpäivänä? (Mm. stressin välttämiseksi)
Viikottaiset viininmaisteluillat lähellä H-hetkeä. Ja tietysti, että antaa meidän kaasojen myös auttaa, sitä varten me ollaan! :)

9. Mitä mieltä olet kiitoslahjoista (odotatko sitä kaikesta työstä) ja minkä kiitoslahjan haluaisit kaasona toimimisesta?
Kunhan juhlapaikalla on hyvää ruokaa, juotavaa, häät ovat ihanat ja onnistuneet niin se on paras lahja <3

1 kommentti:

  1. Moikka! Oon hetken kirjoitellut omaa blogiani ja toivoisin kovasti, jos jaksaisit käydä kurkkimassa sitä ja jättää vaikka kommentiakin! :) tällä hetkellä siellä on käynnissä kysymysten esittely, joten jos siltä tuntuu niin saa niitäkin kyseiseen postaukseen jättää. Kiitos tuhannesti etukäteen ja toivottavasti pidät lukemastasi!

    VastaaPoista