lauantai 14. marraskuuta 2015

Häämania

Kerrankin viikonloppu, jolloin ei ole tiedossa mitään ohjelmaa! No mitä tekee ensi kesän morsian? Käy aamupäivästä sulhonsa kanssa hakemassa Facebookin hääkirpparilta bongatut 18 Ikean Knappa-lakanaa (75snt/kpl), 10 peltipurkkia, 15 lasipurkkia ja 3 kynttilänjalkaa.. Nämä kaikki maksoivat vain 17 euroa. :) Mitenpä muutenkaan sitä sitten lauantain viettäisi, kun hääräilemällä hääjuttujen parissa? Tänään on tuhlattu kuumaliimaa oikein urakalla (sormet palovammoilla) ja tässä muutamia juttuja, mitä esimerkiksi olen puuhaillut;


Happy joe pulloja on myös meidän häissä. Näitä on nyt koristeltu se 18 kappaletta ja ehdottomasti pitäisi lisääkin näitä hommata. Nyt vaan kaverit näitä pulloja tyhjentämään.. 


Värjäsin myös ensimmäisen satsin suodatinpusseja punajuurimehulla. Katsotaan nyt, mitä näistä oikein tulee! Kylppärissä haisee muuten aika vahvasti punajuurilta. :"D Apua..


Olen väsännyt niitä ruusuja oikein urakalla ja muutamat pallerot onkin jo valmiina. Yllä olevassa kuvassa näkyy muutama niistä tuikkukipoista, joita koristelin (näitä on 14 lisää) ja sitten koristelin juuttinarulla ja pitsinauhalla tuon maljakon (eli ison säilykepurkin). 


Olen niin tyytyväinen tähän komboon, jotenkin tosi söpö! :D Pöydille tulee lisäksi muun muassa helminauhaa ja strutsinsulkia, joten ihan ei mennä maalaisromanttisen puolelle, vaan niilä saa ripauksen glamouria ja sitä vintagea häihimme.

Lisäksi tein yhden viirinauhan taas valmiiksi. Tajusin tuossa äsken, että taidan istua nyt vasta ensimmäistä kertaa aloillani sitten päivällisen jälkeen. En edes halua tietää, että kuinka monta tuntia oon tänään käyttänyt askarteluun, mutta veikkaanpa, että aika monta. :D Hulluintahan tässä on se, että tää on vasta alkusoittoa. Ensinnäkin ideoita on vielä monia, mitä pitäisi toteuttaa ja näissähän on ihan murto-osa koristeista. Meillä on sen verran isot häät tiedossa, että aika moneen pöytään tarvitaan koristeet. 14 kynttiläkippoa on todella onneton määrä, lisää tarvitaan ehdottomasti. Onneksi on aikaa.

2 kommenttia:

  1. Huhhuh! Respect, että jaksat näin paljon askarrella ja rakennella itse! :D Mä olen niin tavattoman ylpeä itsestäni kun jaksan edes ne kutsukortit leikata ja liimata kasaan... x) On kyllä hienon näköisiä, jännää seurata, mitä noista suodatinpusseista muototutuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä mä tuossa eilen illalla juuri tuskailin, kun tajusin, että miten paljon näitä oikeasti pitää tehdä. :D Ja kun yhden pallonkin tekoon menee jo aikaa.. Mutta en aio luovuttaa, pakko nää on nyt viedä loppuun. :D Kutsut aiotaan tilata, muuten on niin paljon leikattavaa ja liimattavaa. :D

      Poista