torstai 18. helmikuuta 2016

Hääkutsut

Hui! Ompas edellisestä kerrasta kulunut jo pitkä aika! Täällä arki sujuu tasaiseen tahtiin - onneksi helmikuun harmautta on kuitenkin piristämässä kaikki nämä hääpuuhat. Olen muun muassa tehnyt jo muutamat kaitaliinat (juttua myöhemmin), ostanut lautasliinat sekä kahviliinat ja löytänyt vessakorit sekä hieman sisältöä niihin. Viime viikonloppuna pidimme illanistujaiset bestmanin sekä kaasojen kanssa ja mitäpä vielä.. Hommat etenee ja se on pääasia! :) (Kaikki muu siis etenee, paitsi ne elämäntapamuutokset on hieman ottaneet takapakkia...) 

Meille on ollut jo pitkään tiedossa, minkälaiset kutsut tilaamme. Muutaman kerran pyörittelin ajatusta siitä, että tekisin kutsutkin itse, mutta toisaalta ajatus tilauskutsuista houkutteli - ja mikäpä siinä, kun löysimme juuri meidän näköiset kutsut Vistaprintiltä. Tästä ei ole kauaakaan, kun naputtelimme tilauksen menemään ja tänään sitten hain postista meidän hääkutsumme: 


Olen rakastunut! Nämä on juuri sitä, mitä toivoinkin! Kutsujen toisella puolen on hääinfo. Lisäksi tilasimme samalla teemalla sulkijatarroja ja kirjekuoret tulivat kaupan päälle. Toisaalta olisin halunnut jotkut erikoisemmat kirjekuoret, kuin perusvalkoista, mutta menkööt noin. Ainakin meillä on söpöt tarrat ja postimerkit vielä kirjekuoriinkin. :) 

Tilaus oli todella nopeaa, vaikka otimme sen "hitaamman vaihtoehdon." Arvioitu toimituspäivä oli 22.2, mutta positiivinen yllätys oli, että nämä tulivat sitäkin aikaisemmin. Mitään värivirheitä, mustetahroja tms. ei ole ja kutsut oli hyvin pakattu, niin ettei mikään ollut kärsinyt kuljetuksessa.

Nyt siis löytyy jo postimerkit, kutsut ja kirjekuoret.. Osa osoitteista on jo kerätty ja häihin on vielä noin 6 kuukautta aikaa. Miten mä jaksan odottaa huhtikuuhun asti? :D 

2 kommenttia: