torstai 4. helmikuuta 2016

The sormus


Onko siihen olemassa jotain uskomusta, että jos jakaa kuvia omasta vihkisormuksestaan somessa, niin saa niskaansa roppakaupalla vain huonoa onnea? No siitä viis, mun on vain pakko jakaa nää kuvat teille, koska olen rakastunut - nimittäin sormukseen! Tässä on mun ja herra T:n rakkauden symboli! Nimittäin Malmin korupajan omaa Heartling mallistoa oleva valkokultainen sormus seitsemällä 0,03 karaatin timantilla!

Tein vähän tyhmästi ja menin tätä ennen testaamaan yhtä sormusta Wanhan sataman häämessuilla ja sehän oli juuri täydellinen. Rakastuin siihen palavasti ja se sopi äärimmäisen hyvin mun Kalevalan kanssa yhteen. Sinne se oli kuitenkin jätettävä, koska no money, no funny. Sen jälkeen sormus kummitteli tosi pahasti mun mielessä ja otin Panttiin yhteyttä, olisko voinut käydä niin, että sormus oli vielä myynnissä... eihän se ollut. Kuumeisesti aloin selailla nettiä ja pyörin koruliikkeissä, mutta mikään ei napannut - tai jos nappasi, niin ne sormukset oli hinnaltaan sitten ihan pilvissä.

Käytiin sitten viime viikonloppuna miehen kanssa Malmin korupajalla ja siellä pääsin kokeilemaan yhtä Heartling malliston sormusta. Osasin juuri tämän malliston sormusten perään kysellä, sillä olin sen verran ahkerasti selaillut netin tarjontaa. ;) En päässyt juuri tätä sormusta testaamaan liikkeessä (testasin hieman isommilla kivillä)  minkä lopulta itselleni hankin, sillä suurin osa mallistosta oli messuilla jossakin päin Suomea, joten otin riskin ja naputtelin tämän netissä ostoskoriin - ja kannattihan se riski ottaa! Sormus on vielä tällä hetkellä alennuksessa Malmin korupajalla ja senpä vuoksi sopi loistavasti meikämorsiamen budjettiin. En uskaltanut sitä vielä kaiverruttaa, vaikka se olisi ollut ilmaista tilauksen yhteydessä, sillä kaivertamisen jälkeen ei ole palautusoikeutta.. Mutta eipä tätä edes tarvitse palauttaa, vaan tämän herra T saa laittaa sormeeni sitten 10.8. :) Jossakin välissä vien sormuksen sitten kaiverrettavaksi. Mii sou häpi! 

2 kommenttia:

  1. Onnittelut sormuslöydön johdosta! Tuo on kyllä pirullinen tuo vintage.fi. Sitä ohimennen kokeilee jotain ja sitten onkin niin huikean hieno, että oksat pois. Olisi ollut kamalaa, jos olisit vaan jäänyt haikailemaan sitä aiempaa ja tyytynyt vaan johonkin. Hienoa, että nyt löytyi jälleen yksi oikea! :) (p.s. tykkään hirmuisesti noista sarvista kansikuvassasi!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kovasti ensin etsinkin samanlaista sormusta, kuin se vintagen sormus oli, mutta siinä vaiheessa hinnat tosiaan pomppasi aika korkeaksi.. reippaasti yli budjetin. Tähän olen kyllä todella tyytyväinen, eikä tarvinut tyytyä vain johonkin vaihtoehtoon. :) Hyvä etten alkanut itkemään, kun laitoin eilen tämän sormuksen sormeeni - se on aika hyvä merkki se! :)

      Poista