keskiviikko 26. elokuuta 2015

Juhlacenter.fi tilaus

Tämä keskiviikkohan  tuntuu ihan joululta! Tein viime viikolla ensimmäisen tilaukseni Juhlacenterille ja tänään kävin hakemassa ensimmäiset hääkrääsäni. Tämmöisiä juttuja sieltä paketista sitten paljastui (pahoittelen kännykkälaatua) ja olen kyllä enemmän, kuin innoissani! 


Todella kaunis sukkanauha ruusuin ja höyhenin - tämä suorastaan huokuu vintage teemaa. Keskellä valkoista ruusua on vielä pieniä kiviä. Luulen kyllä, etten raaski antaa tätä eteenpäin, vaan pitää hommata jokin simppeli (ja halvempi) sukkanauha heitettäväksi. En vaan voinut vastustaa kiusausta, onhan tuo nyt vaan niiiiin nätti! Ihana muisto ihanasta päivästä.


90 kappaletta paperipillejä teemaväreissä. Olen ajatellut toteuttaa isoista pilttipurkeista boolilasit (niistä lisää myöhemmin) ja nämä sopivat loistavasti niiden kanssa. Eipä tosin pitkin iltaa näillä hörpitä, kun eihän paperi kestä alkoholia.. 


Teemaan sopiva kyltti photoboothin viereen. :) 


Liitutaulutarroja 36 kappaletta sekä liitu. Olen tilannut tällaisia tarroja lisää myös ebaysta. Tarkoituksena olisi laittaa tällainen tarra edellä mainittuihin pilttipurkkeihin kiinni ja henkilön nimi tarraan  - näin lasit toimivat samalla paikkakortteina pöydässä.


100 kappaletta pieniä harmaavalkoisia paperipusseja karkkibuffaan.

Tätä vauhtia näitä hääjuttuja alkaa kasaantua vielä aikamoinen määrä, joten parempi viedä nämä säilöön kellariin odottamaan h-hetkeä. Herra T tulee muuten hulluksi vielä moneen kertaan, kun joka paikasta pilkottaa piilotettuja hääjuttuja. :D Olen aikaisessa, tiedetään, mutta eipähän tule kiire. Mun mielestä on kivempaa hankkia vähän kerrallaan juttuja häihin, niin ei tarvitse yhdellä kertaa laittaa kamalasti rahaa näihin. 

2 kommenttia:

  1. todella saman kaltaisia ideoita kuin itelläni! Minä tosi jännitän vielä kovin enkä oo uskaltanut oikein hankkia mitään!! Nyt kun tätä lukee niin tekisi mieli heti tilata jotain! :D kivan tuntuinen blogi muutenkin! :) ja hauska nimi, tunnen itseni välillä jo nyt todelliseks monsterimorsiameks :D

    http://suloinensyyskuu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Juu ei tuo tilaus ainakaan häähuumaa laskenut, vaan päinvastoin! :D nyt oon kyllä antanut itselleni luvan tilailla juttuja enemmänkin, kun aikaistimme häitä.

    Oii, kiitos kovasti! :))

    VastaaPoista