tiistai 25. elokuuta 2015

Juhlapaikan koristelu


Kuten sanottua,  tämä Monsterimorsian tietää mitä haluaa - vaikka häihin olisikin kaksi vuotta aikaa! Tietenkin mielipiteet voivat hieman muuttua, mutta vintage - ja kierrätys/diy-teemalla mennään ehdottomasti; se vain on minulle ja herra T:lle luontevaa. Haluan hempeitä värejä; valkoista, ruskeaa/beigeä, hopeanharmaata, mintunvihreää sekä mahdollisesti vaaleanpunaista/persikkaa. Ei hätää, olen varmistuttanut nämä jutut jo T:ltä. :D Ajattelin kasata teille nähtäväksi muutaman kollaasin, joista näkee hyvin tavoiteltua teemaa. 

Ensimmäisessä kollaasissa on erityisesti painotettu pöytien koristeluja. Haluaisin valkoiset pöytäliinat (mahdollisesti Ikean kuuluisat Knappa lakanat, jos ei juhlapaikan pöytäliinat miellytä) ja niiden päälle olen suunnitellut toteuttavani kaitaliinat meidän valokuvista. Nämä kuvat olisivat mustavalkoisia eikä haittaisi, vaikka jokaisessa pöydässä olisi samat kuvat. Joukossa voisi olla myös historiallisia kuvia suvustamme.

Nämä liinat toimisivat ihan sellaisenaan - Niiden päälle enää muutamia lasipulloja, jotka on joko koristeltu pitsein ja juuttinaruin, tai ihan sellaisenaan. Kukiksi haluan esimerkiksi pioneja, neilikoita tai morsiusharsoa. Yksinkertaista ja kaunista; vaaleita värejä, eikä mitään räikeää.
Olen myös miettinyt helmien tai helminauhojen sekä tuollaisten sydän confettien hyödyntämistä pöytäkoristeluissa. Vierastan sydämiä häissä, mutta tuollaiset confetit on mielestäni todella söpöjä ja nuotit tai erilaiset tekstit sopivat hyvin teemaan. Onneksi ebaysta näytti löytyvän tuollaisia confetteja, ajattelin tilata niitä jossakin vaiheessa testiin. 
Ostin joskus Ikeasta ruskeita manilalappuja, joissa on mustat isot numerot. Mielestäni ne sopisivat hienosti pöytänumeroiksi - sellaisen voisikin sitaista esimerkiksi Happy Joe pulloihin.


Photo booth sekä karkkibaari ovat jo monissa häissä nähtyjä juttuja, mutta mielestäni ne sopivat meidän tyyliin. Itse asiassa olen jo hankkinut juttuja liittyen molempiin aiheisiin - näistä lisää, kunhan saan paketit kotiin. ;) 


Tuo kuva pariskunnasta on mielestäni todella suloinen; pariskunnan pukeutuminen miellyttää silmääni ja ollaankin T:n kanssa puhuttu, että hänelle saattaisi tulla samantyyppinen asukokonaisuus, kuin tuolla kuvan miehellä. Lisäksi kuvassa näkyy tuollainen pöytäliina, joka on tehty vanhoista kirjojen sivuista. Tätäkin olen harkinnut, ellen toteuta liinaa valokuvista.
Vanha matkalaukku koristeltuna ja "kortit" viirillä lähtee ehdottomasti toteutukseen! Matkalaukku sopii myös hienosti meidän lemppariharrastukseen, reissailuun. 


Juhlapaikan kattoon haluan ehdottomasti valoja. Valojen kaveriksi haluan joko hallaharsoa, pompomeja tai viirejä. Tällä hetkellä söpöt viirit ovat aikalailla ykkösenä mun listalla. Siinähän sitä tekemistä riittääkin, kun semmoisia alkaa näpertelemään monta metriä. :D Mutta niinhän tässä riittää tekemistä monessakin muussa asiassa. Oon kuitenkin ehdottomasti sitä mieltä, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - tässä ei nimittäin missään nimessä olleet kaikki mun ideat! Niitä ideoita meinaan riittää ja tänne olisi tarkoituksena ripotellen niistä kirjoitella. Tiedossa tulee olemaan paljon kierrätysjuttua ja itse tehtyä - ebayta ja muita nettikauppoja unohtamatta. Jännää! 

Ps. Save the date messut ovat lokakuussa ja ajattelin mennä sinne kaasojeni kanssa. Jotenkin kiehtoo kyseisissä messuissa se, kuinka hyvin ne sopivat minun ja T:n häihin.  Onko täällä joku muukin, joka ajatteli mennä messuilemaan? 

Pps. Meillä on yksi juhlapaikka tiedossa ja olemme menossa katsomaan sitä parin viikon päästä! Jännittää! Olen ollut siellä joskus pikkutyttönä ja ainakin silloin tykkäsin kyseisestä paikasta kovasti  - täytyy toivoa, että paikka on edelleen yhtä ihana ja saisimme sen varattua. :D Voi tosin olla, että tämä Monsterimorsian repii hiuksensa, jos muun muassa juhlapaikan tuolit ja verhot ovat järkyttäviä.. 

Ihanaa tiistai-iltaa! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti