sunnuntai 29. toukokuuta 2016

DIY kerrostarjotin

 Olenkin täällä jo kirjoitellut siitä, että meidän häihin tulee kakun tilalle hääkuppikakkuja. Halusin ne jotenkin kauniisti ja meidän juhlien teemaan sopivasti esille, joten muutamien googlailujen jälkeen törmäsin astioista kasattuihin kerrostarjottimiin. Ei siis muuta kuin kirppareille tonkimaan! Meidän teemaan sopii rönsyilevä ja vähän leikkisäkin koristelu - ei siis haittaa, että tarjottimien jokainen kerros on eriparia, sillä se on tarkoituskin. Nyt näitä on valmiina kaksi, vielä kolmaskin pitäisi tehdä. 


Kerrokset on liimattu toisiinsa pikaliimalla. Jokaisen kerroksen välissä on lasi. Tuon hopeisen tarjottimen kanssa kävi kyllä mieletön säkä. Vanhoja posliinilautasia saa nyt mistä tahansa, mutta miten kävikin niin, että aina kun tein täsmäiskun johonkin kirpparille, bongasin sieltä hopealautasia! Ja vielä ihan oikeassa koossakin. :D Ajattelin, että teen siitä kolmannesta tarjottimesta myös kolmikerroksisen, se voisi olla myös posliininen. Tuo hopeinen voi tulla sitten niiden väliin ja ylimmälle lautaselle tulee meidän kuppikakut - ja niihin koristeviiri, jossa lukee "just married."

Kerrostarjottimet on arvokkaita, mutta näin saimme halvalla meidän näköisemme tarjottimet. Ollaan kyllä tosi tyytyväisiä! Mitä tykkäätte? :) 

6 kommenttia:

 1. Onpa hienot! Ja tosiaan kiva, kun ovat jokainen erilaisia. :)

  VastaaPoista
 2. Nämä on kyllä tosi hienot ja erilaiset! :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavat! Mä ajattelin kanssa tehdä tuollaisia ensi viikon juhliin. Spreijjaan ne mahdollisesti vielä kirkkaan värisiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) näitä oli kyllä kiv tehdä! Itse mietin myös maalaamista, mutta päädyin sitten pitämään ne entisellään. Hauskoja juhlia! :)

   Poista