perjantai 6. toukokuuta 2016

Hääkuppikakkuja!

Arvatkaa mitä! Me saadaan sittenkin hääkakun tilalle kuppikakkuja! Mä oon siis haaveillut hääkuppikakuista pienen ikuisuuden, mutta niiden hinnan vuoksi päätettiin luopua koko ajatuksesta. No uskaltauduin sitten kysymään meidän kakkuleipurilta, että mites onnistuisi tommoset kuppikakut, niin hänhän oli ihan fiiliksissä! Enemmän työtä, mutta helpompi toteuttaa. Maku tulee olemaan sama, kuin siinä kakussa, mitä maisteltiin viime kuussa. Meidän kakkuleipuri lähetti mulle tänään nappaamansa kuvan. Kuvassa on ihan miniversioita kuppikakuista, mutta samaa makua kuin meillä ja samalla idealla olisi sitten myös meille näitä tulossa! Olivat kuulemma oikein hyviä ja nämä olivat käyneet nopeasti kaupaksi. Nyt pitäisi vain jonkinlainen teline näille keksiä. Tekisi mieli tehdä sellainen itse, mutta pitäisi löytää tarpeeksi isoja lautasia/pyöreitä tarjottimia, jotta tällainen onnistuisi. 


Äsken tilattiin vielä 200 kappaletta tämmöisiä muffinivuokia ornamenttikuviolla. Pitkään pohdittiin näiden sekä chevron kuvioisten väliltä, niitä olisi ollut vaaleanpunaisia ja mintunvihreitä, mutta päädyttiin sitten näihin, sillä onhan nämä hieman tyylikkäämmät. Nyt näyttäisi siis siltä, ettei meille mitään kakunleikkailuja ja polkaisuja ole tulossa, mikä on ehkä enemmän meidän tyylistä.Ps. Tj maistraattiin ja itse vihkimiseen 96 päivää, liiton siunaamiseen ja hääjuhlaan 99 päivää - ja tekemistähän riittää. Mistähän sitä ottaisi kaiken ajan tähän puurtamiseen...

Pps. Mua harmittaa, että meidän häihin on tähän asti ilmottautuneet vain kolme henkeä - kaikki samasta perheestä. Toki varmasti moni sukulaisista pitää häihin tuloa itsestään selvyytenä eikä ilmottaudu erikseen (mikä mun mielestä olisi oikeasti ihan kiva.. samalla sais tietää myös erityisruokavaliot ym) ja vastauspyyntökin on vasta 30.6. Mehän oltiin todella aikaisessa kutsujen kanssa, mutta ihan vain siksi, jotta vanhemmat saisivat hoidettua hoitopaikat lapsilleen, kun meillä on lapsettomat häät (okei, sylivauvat on ok, samoin miehen siskon neljä lasta). Mutta silti... Harmittaa. :( Olin odottanut, että tulisi edes ilahtuneita viestejä siitä, että jee, saatiin teidän kutsu tai että ihanaa, ootte menossa naimisiin! Mutta niin, isoin asiahan tämä on juuri meille, sehän tässä on muistettava. Mökömökö.

2 kommenttia:

 1. En malta odottaa kuvia teidän kuppikakkutornista, tulee varmasti niin hieno! :o

  Meidänkin juhliin on ilmoittautunut vasta noin puolet kutsutuista, vp 23.5. :D Täytyy varmaan sitten soitella perään, jos ei mitään kuulu. Ihan hävettää kun sain itse muutama vuosi sitten kutsun serkkuni häihin ja olin toki ilahtunut, mutta unohdin koko kutsun pöytälaatikkoon ja havahduin ilmoittautumaan vasta ihan viime metreillä, hups...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä odotan tätä kyllä myös innoissani! :) pitäisi vain keksiä jonkinlainen torni nyt näille kuppikakuille sitten.. vuokratako vai keksiäkö itse jotakin. netissä kun on vaikka mitä ihania virityksiä! :)

   toivottavasti ihmiset muistaisivat ilmottautua! todella tylsää, jos pitää itse soitella perään.. toisaalta taas taitaa hyvin yleistä olla, että ilmottautuminen menee monillakin ihan viime tinkaan.

   Poista