keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Esimakua "kihlajaiskuvauksista"

Minä ja sulhaseni ei osata poseerata kameran edessä - ei varsinkaan yhdessä. Tai oikeastaan osaamme kyllä poseerata, kun naamamme menee heti irvistykseen tai muuta vastaavaa. ;) Mutta miten olla luonnollisesti kameran edessä? Miten selvitä hääpotrettikuvauksista? Miten olla kameran edessä - etenkin, kun tuntematon ihminen on sen takana?

Eilen pääsimme harjoittelemaan näitä taitoja. Maria Peltomaa on meidän kuvaajamme häissä ja hän ehdotti niin sanottuja "kihlajais-/save the date" kuvauksia ennen häitä. Meidän kihloistahan on jo aikaa, eikä STD-kortteja lähetetä, mutta ehdottomasti halusimme päästä treenailemaan kameran eteen!

Olen oikeastaan aika yllättynyt, miten luontevalta kameran edessä oleminen lopulta tuntui. Kuvasimme iltakahdeksalta Roihuvuoren kirsikankukkapuistossa ja väkeä riitti, mutta monista silmäpareista huolimatta kaikki tuntui luontevalta. Tänään sain pari kuvaa maistiaiseksi ja täytyy kyllä sanoa, että näähän on ihania!! Voisin vain tuijottaa näitä kuvia. <3 Päätimme siis pukeutua vintage teeman hengessä myös näihin kuviin. Hyödynnämme kuvia sitten juhlapaikalla ja tottakai ne pääsevät kotona kehyksiin. Tässä on kuulkaas meidän suhteen aikana otetut ensimmäiset herkät ja tunteikkaat kuvat, olkaa hyvät:

©Maria Peltomaa 2016

En malta odottaa, että saamme loputkin kuvat nähtäväksi. Olen varma, että hääpotrettikuvistammekin tulee upeita.

2 kommenttia: