maanantai 28. maaliskuuta 2016

Häämatka tsek

                                                                                  Kuva         

Nyt se on tehty - nimittäin hommattu lennot sekä hotelli Budapestista! Mähän joskus haaveilin tänne reissusta Andamaaneille, mutta päätettiin tuossa jokin aika sitten, että mennään heti häiden jälkeen muutamaksi päiväksi Eurooppaan ja kohteeksi valikoitui Budapest. Meidän piti mennä sinne jo viime syksynä, mutta päädyttiinkin Prahaan - sekään ei ollut yhtään huono valinta! Tarkoituksena olisi sitten vuoden 2017 alussa lähteä reppureissaamaan Aasiaan, mutta siitä mahdollisesti juttua myöhemmin. :)

                                                                                  Kuva

Miksi sitten Budapest? Siksi, että se sijaitsee lähellä, lennot sinne ovat edullisia, kaupunki on edullinen ja nähtävää on paljon. Erityisesti ulkoilmakylpylät houkuttelevat. Lähdemme reissuun maanantaina 15.8. heti aamusta ja saavumme takaisin Helsinkiin perjantaina 19.8. 

             Kuva

                                                                                  Kuva

Aasiassa olemme tottuneet yöpymään aika "alkeellisissakin" oloissa, joten oli aika houkuttelevaa ottaa huone tällä kertaa viiden tähden hotellista (ensi vuonna Aasiassa on sitten taas eri meno), kun sai suhteellisen edulliseen hintaan. Varasimme reissun Expedian kautta; Kahden hengen suorat meno-paluulennot Finnairilla ja neljä yötä Boscolo Budapest hotellissa maksoivat yhteensä 680e. Olemme oikein tyytyväisiä. :) 

Kaikki Budapestin vinkit ovat tervetulleita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti