torstai 3. maaliskuuta 2016

Photobooth

Yksi meidän häidemme - ja niin myös monien muiden häiden, ohjelmanumerona on photobooth. Propsit ja osa rekvisiitoista löytyy jo (ja pieni maitotonkka sekä salkku näille), mutta tänään sitten tajusin, että sitä taustaahan pitää oikeasti miettiä! Majakalla on vanhat, puiset seinät, mutta ilmettä kuviin tuo erikoisempi tausta. Photobooth on myös helpommin erotettavissa, kun seinä eroaa muusta ympäristöstä. Netti on tottakai pullollaan jos jonkinmoista taustaa, mutta tässä muutamia inspiskuvia - jotakin tällaista itse haluaisin: 


Tämä viuhkaseinämä olisi helppo toteuttaa. Meiltä löytyy jo muutamia valkoisia viuhkoja ja nuo eivät paljoa Ebayssa maksa (helppo myös itse tehdä), joten tämä olisi aika kiva vaihtoehto. Ehdottomasti tilaisin valkoisten lisäksi varmaankin mintunvihreää ja/tai vaaleanpunaista, sekä jotakin kermansävyistä/vaalean ruskeaa.
Tykkään myös paljon tällaisista roikkuvista nauhoista. Olen jo kovasti suunnitellut toteuttavani tuollaisen satiininauhataustan ja miettinyt nauhojen värejä, mutta toisaalta taas tuo paperiviuhkaseinä on todella piristävä myös. Tietysti jos oikean hankalaksi menee, niin sitten mä toteutan molemmat! Karkkibuffan taakse viuhkat ja photoboothiin nauhat. ;)

Tuleeko teidän häihin photobooth? Miten aiotte sen toteuttaa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti