sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

4 kuukautta


Tää todellakin tapahtuu - juuri äsken naputeltiin menemään avioliiton esteiden tutkintapyyntö Suomi.fi sivustolla! Lomake oli nopea ja helppo täyttää. Lopuksi siihen vielä tarvittiin molempien allekirjoitukset, eli kirjauduttiin sisään verkkopankkitunnuksilla. Nyt vain odotellaan, että se lupalappunen kolahtaa postiluukusta. Tänään on tosiaan tasan neljä kuukautta siihen, että sanotaan toisillemme Tahdon.  Jännittävää! :) 

Keksin tuossa eilen illalla uuden diy projektin.. Ajattelin, ettei askarreltavaa olisi enää paljoakaan, mutta näköjään keksin uusia projekteja jatkuvasti. Tällä hetkellä olisi vielä tekemättä kaksi kirjansivu kaitaliinaa, maalattava kehyksiä, liitutaulu, pulloja, tuhkakuppeja eli tölkkejä (niidenkin pitää sopia teemaan :D), kirkko-ohjelmat (viuhkojen muodossa, teen siitäkin myöhemmin oman postauksen) sekä tehtävä se photobooth seinä, mistä täällä joskus kirjoittelinkin. Varmaankin pitäisi tehdä myös ne tölkit hääauton perään. T oli kyllä vähän sitä mieltä, ettei mun olisi tarvinut sentään enää tuota viimeisintä projektia toteuttaa, nimittäin pussukoita onnenkyynel nenäliinoille, mutta kun ne on niin söpöjä ja tosi helppo toteuttaa. :D 

Ainiin! Viimeksi kirjoittelin teille siitä, että saatiin lupa musiikkiesitykseen kirkossa. Siis siihen, että serkkuni Emmi laulaa Anna Puun Linnuton puu-kappaleen. No sainkin sitten kirkon kanttorilta viestiä, että laulun pitäisi olla hengellinen... Ei me kyllä sitten musiikkiesitystä haluta kirkkoon. Miksi valita kappale, mikä ei ole meille henkilökohtainen? Virsi me kyllä jo valittiin, nimittäin virsi 471 Hyvä Jumala, kiitän kodista. Ymmärrän toki, että avioliittoon siunaaminen/vihkiminen on Jumalanpalvelus, mutta oltais toki toivottu, että musiikkiesitys olisi voinut olla hieman kevyempää. Mielestämme tuo Linnuton puu on kuitenkin aika harmiton. :D No katsotaan. Joka tapauksessa Emmi esittää tuon kappaleen viimeistään sitten juhlapaikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti