lauantai 25. kesäkuuta 2016

Kattauskokeiluja


Hyvää juhannusta ihanaiset! :) Olen juuri matkalla kotiin, joten tylsistyksissäni ajattelin laittaa teille pari kuvaa torstailta, kun kokeilin pöytäkattausta ensimmäistä kertaa.

Meillä on kotona vain pieni baaripöytä ja tällä hetkellä suurin osa hääkrääsästä on vanhemmilla, joten testailin heillä sitten tätä kattausta. Näpyttelen tätä puhelimella, joten pahoittelut jos postauksen asettelut ovat hassusti!

Meillä on tärkeää panostaa jokaisen pöydän koristeluihin. Jokaisesta pöydästä tulee erinäköinen, mutta silti samanlaisella teemalla ja värimaailmalla. Mielestäni pöytäkattauksesta huokuu vintage, mikä oli tavoitteenakin. Olen todella tyytyväinen! :)

Olen haalinut erilaisia kynttiläkippoja ja -jalkoja (ja askarrellut niitä itse) ja muita pieniä yksityiskohtia pöytiin. Haarakynttelikköjä lainaan sukulaisilta ja ripustelen niihin helminauhaa. Osaan pöydistä tulee irtohelmiä confettien tapaan. Olen tehnyt sekä valkoisia, että vaaleanpunaisia suodatinpaperiruusuja - samaan pöytään ei tule molempia värejä, vain jompaan kumpaan. Tässä olen ihan vain hahmotellut kattausta.. viinilasien jalan ympärille tulee manilalappuun vieraan nimi.. Koristeetkin asetellaan hieman huolitellummin sitten häitä edeltävänä päivänä. ;) 

5 kommenttia:

 1. Kaunista! Tuo sanomalehtikaitaliina on aivan mieletön! :) Hyvää juhannuksen jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Mun pitäis kans tehdä koekattaus, niin näkisin miltä kattaus tulee näyttämään lopullisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa! itsellä vierähti aika iso kivi pois sydämeltä, kun tähän asti olin vain yrittänyt kuvitella, miltä kokonaisuus tulee näyttämään. :)

   Poista