keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Kuukausi

Kun aloitin tätä blogia, häihimme piti alunperin olla kaksi vuotta aikaa. Päätimme kuitenkin viime syksynä aikaistaa häitä vuodella ja tässä sitä ollaan - tasan kuukauden päästä nautiskelemme kakkukahveja Marttilan majakalla! Eli tasan kuukauden päästä on jo h-hetki, mitä tässä ollaan jo niin pitkän aikaa valmisteltu. Ihan uskomaton olo. Hiljaiselosta huolimatta olen elänyt hääkuplassa ja jutut ovat hienosti hoidossa.

Olemme esimerkiksi käyneet häävalssikurssilla, mikä kesti vain 45 minuuttia, mutta täytyy kyllä sanoa, että nyt me ainakin tiedetään, mitä me tehdään ja miten! Vähän nimittäin vierastin ajatusta häävalssista, kun me kaksi ollaan niin kömpelöitä tanssilattialla, mutta nyt oon jo ihan hyvillä mielillä - hyvä siitä tulee! Olen lisäksi askarrellut, hääräillyt vanhempieni luona jos jonkinmoisen hääaskareen parissa (vanhemmat asuvat Kärkölässä, jossa myös juhlapaikka sijaitsee), juossut ees taas, suunnitellut ja repinyt hiuksia, hämmästynyt kun meitä pyydettiin mukaan televisio-ohjelmaan (päädyimme kuitenkin siihen, ettei se ole ihan meidän juttu) ja välillä tirauttanut muutamat kyyneleet, kun on tämä vain niin ihanaa. Uskoisin, että monen muunkin morsiamen päivät kuulostavat tältä. :D Pitopalvelun kanssa kuviot on selvillä ja bändin kanssa viestitelty - ehkä me vielä hääjuhla saadaankin aikaiseksi!

Lisäksi olen muun muassa... 


 ... tilannut iskälle tosi makeen taskumatin! 


... tilannut hääkimpun... 


... löytänyt taustan valokuvakollaasille ja valmistanut kollaasin jo valmiiksi...


... kaiverrutettiin meidän sormukset (T:llä kihlasormus myös vihkinä, mulla timanttisormus vihkisormuksena)...


 ...askarrellut valmiiksi meidän kirkko-ohjelmat (toisella puolella virren sanat ja toisella puolella ohjelman runko - lisäksi tämä toimii myös viuhkana, jos olisikin lämmin päivä)


 ...askarrellut lukollisen matkakassan, jos joku tuokin lahjaksi käteistä...


...tilannut Ebaysta photoboothiin propseja ja kirjoittanut ne valmiiksi...

Tekemistä kyllä riittää, mutta onneksi muistilistalta saa vähitellen vetää tehtäviä yli. Perjantaina T ja bm muuten menevät Tallinnaan juomien hakureissulle! Ja viikon päästä istun kampaajan tuolissa koekampauksessa ja -meikissä. Kaikesta huolimatta tämä on kyllä aivan ihanaa aikaa! Ja mikä tärkeintä, olen pian rakastamani miehen vaimo! <3

Ps. Olin muutama viikko sitten ihanan valokuvaaja Jenna Rajavuoren kuvattavana. Huomenlahjakuvat todella onnistui! Jännitys katosi samantien, kun pääsin kameran eteen. Pakkasin kuvat kauniiseen rasiaan ja käärin ne silkkipaperilla. T saa ne sitten juhliemme jälkeisenä aamuna. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti