keskiviikko 3. elokuuta 2016

Ensi viikolla

Okei. Muistan sen päivän, kun päätin alkaa kirjoittaa tätä blogia ihan vain siksi, että olisi joku paikka, mihin voisin purkaa hääfriikkailujani - etenkin, kun tuossa vaiheessa häihin oli vielä kaksi vuotta aikaa. Mutta niin ne hommat vaan etenee. Eipä aikaakaan blogin aloituksesta, kun päätimme miehen kanssa, että aikaistetaankin häitä vuodella ja pidetään ne sittenkin 13.8.2016. Ja tää päätös oli ihan oikea.

Pistin heti töpinäksi. Ebay ja monet muut netin ihmeelliset hääputiikit tulivat tutuksi, Pinterestin parissa sujahti tunti jos toinenkin ja askarteluja oli levitelty pitkin vuotta ympäri meidän kotia. Jotkut olivat vähän sitä mieltä, että olin aloittanut liian aikaisin touhottamaan ja ehtisin kyllästyä juttuihini vielä moneen kertaan. Olin kuitenkin päättänyt että hittolainen, minähän en hääviikolla mitään sellaista enää väsäile, minkä voi tehdä jo hyvissä ajoin pois alta, ja päätin kummasteluista huolimatta jatkaa touhujani. Ja tässä sitä ollaan - me mennään tasan viikon päästä naimisiin ja ihan totta, meillä on asiat ihan mielettömän hyvällä mallilla! Voin taputtaa itseäni olkapäälle ja olla edes jonkin verran tyytyväinen itseeni.

Toki tässä on vielä tekemistä - ei, hommat eivät ole vielä ohi. Juhlapaikassa on nimittäin aikamoinen laittaminen, mutta olen varma, että meidän tiimillä siitä tulee just sitä mitä me halutaan (tai minä...). Sitä häävalssiakin olisi vielä treenattava. :D 

Tämän viikon olen töissä, mutta viikonloppuna pitäisi jo pakata matkalaukut meidän häämatkaa varten (siitä tulee vaikeaa; rinkan pakkaaminen kaukomaille on oikein helppoa, mutta kaupunkiloma ja vieläpä pienen käsimatkatavaroissa kulkevan matkalaukun pakkaaminen ei ole mun juttuja). Olen töissä vielä maanantaina 8.8, mutta tiistaina lähdetäänkin jo Lahteen. Keskiviikkona 10.8 meillä on tosiaan maistraatti, mutta sitä ennen käyn laitattamassa kynnet (iiks ekaa kertaa).. ja maistraatin jälkeen käydään ravintolassa perheen kanssa syömässä. Siitä ajellaan Sysmään yhdeksi yöksi mökille (en ole ollut mökillä moniin vuosiin) rentoutumaan (eli panikoimaan) ja torstaina saadaan avaimet juhlapaikalle. Ajateltiin roudata häätavaroita juhlapaikalle heti kun mahdollista.. Varmaan jonkin verran päästään jo laittelemaan paikkojakin silloin torstaina. Perjantaina ennen juhlia mennään juhlapaikalle sitten isommalla porukalla laittamaan paikkoja valmiiksi. Apua, mulla oikeen perhoset liitelee vatsanpohjassa kun tätä naputtelen! Kyllä tää tästä!


Ps. Meillä oli viime keskiviikkona kirkkoharjoitukset ja vihkikeskustelu. Se keskustelu oli ihana. Siitä tuli niin hyvä fiilis ja se tunne, että menen juuri oikean miehen kanssa naimisiin. <3 Meidän pappi on myös ihan huippu! Mutta ne harkat.. mun polvet tutisi koko ajan, pidättelin itkua ja olin ihan sekaisin. Mitenköhän mä suoriudun sitten 13. päivä kun on tosi kyseessä?


2 kommenttia:

  1. Hei ihana hääbloggaaja! Sinulle olisi pieni infopaketti ja blogihaaste osoitteessa http://www.lovemedo.fi/artikkelit/tervetuloa-haablogimiittiin-1102016-0.

    Hyvää alkusyksyä toivotellen,

    Love Me Do -häämessujen Hanna

    VastaaPoista