sunnuntai 4. syyskuuta 2016

10.08.2016Hei vaan! Hengissä ollaan, vaikka blogihiljaisuus hieman venähtikin. Tässä taloudessa ollaan jo palailtu arkeen, mutta hääfiilistelyt näkyvät ja kuuluvat vielä ahkerasti meikäläisten päivissä - ja niin pitääkin. Kiirettä on pitänyt ja meille tuli tähän kaiken keskelle yllärimuuttokin, eli eletään nyt pahvilaatikoiden keskellä. Me ollaan nyt oltu 3,5 viikkoa naimisissa, enkä aio tulla tästä rakkauskuplasta hetkeen pois. Ajattelin tulla jakamaan teille pikaisia kuulumisia ja sen jälkeen alan käydä meidän juhlapäivää läpi aihe kerrallaan. 

Nämä kuvat ovat päivältä, jolloin ihan virallisesti mentiin naimisiin läheisten läsnäollessa. T ei kuulu kirkkoon, joten kävimme Lahden maistraatissa sanomassa toisillemme Tahdon. Maistraatin karu toimisto oli alunperin ajatuksenakin saanut mulla niskakarvat pystyyn, mutta täytyy kyllä sanoa, että tilaisuus oli kaunis juuri noin. Itse tilaisuus oli lyhyt, sillä emme olleet ottaneet mukaan musiikkia, runoja tai muuta sellaista, mutta se oli kaunis, intiimi ja tunteikas. Tämäkin morsian kyllä herkistyi siinä tilanteessa, kun sai sanoa Tahdon rakkaimmalle ystävälle.

Maistraatin jälkeen menimme yhdessä syömään ja sen jälkeen minä ja T otettiin suunnaksi meille vuokrattu mökki Kärkölästä. Ja voi että se olikin ihanaa!! Meidän anoppi oli yllätyksenä järjestänyt meille valmiiksi lämmitetyn paljun ja kuohuvaa, miljöö oli mitä ihanin ja sitä onnea ei olisi mikään voinut rikkoa. <3 Me itse asiassa vaihdettiin tuolla mökillä ollessa myös huomenlahjoja. Sain T:ltä ihan huikean kalenterin, joka oli kuvattu T:n polttareissa. Siinä oli kuvia aviomiehestäni hieman "boudoir" hengessä, mutta äijämeiningillä ja mielettömällä huumorilla - ja sitä paitsi ne kuvat on kuumia! ;) Nyt tuo maailman paras lahja koristaa meidän keittiötä. T myös tykkäsi kovasti mun kuvista. Olin paketoinut ne kauniiseen rasiaan, laitoin sisälle kirjoittamani kirjeen ja pienen pullon brandya. Tykkäsi. ;) 

Pieni irtiotto mökillä häähössötyksestä teki todella hyvää. Kaksi seuraavaa päivää ahkeroimme meidän juhlapaikalla ja lauantaina 13.08. päästiinkin juhlimaan meidän rakkautta. Palaillaan vielä näihin tunnelmiin. 

<3llä onnellinen vaimo

9 kommenttia:

 1. Onnea oikein paljon molemmille! Uuh! Ihanat nuo sinun Parikat! Aivan mahtava tuo ylempi kuva!

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edelliseen kommenttiin - noi kengät kyl kruunaa asun <3
  Onnea paljon! Ihanan kuuloset intiimit häät <3

  VastaaPoista
 3. Yhdyn edelliseen kommenttiin - noi kengät kyl kruunaa asun <3
  Onnea paljon! Ihanan kuuloset intiimit häät <3

  VastaaPoista