sunnuntai 10. tammikuuta 2016

DIY Morsiustytön kimppu

Miehen siskon 7-v. tyttö on meidän morsiusneitona. Halusin, että hänen kimppunsa tulee olemaan samaa linjaa, kuin juhlapaikallakin olevat "kukat," eli suodatinpapereista näperrellyt - ei kuulosta kovin hohdokkaalta, mutta olen lopputulokseen kyllä tyytyväinen! 

Harmi, kun en tajunnut ottaa kuvaa lähtötilanteesta. Olin jokin aika sitten tilannut testiin Ebaysta tuommoisen muovisen härpäkkeen, jonka päässä oli verkon alla oasis sieni. Tarkoituksena oli testata sitä morsiuskimpun tekoon, mutta äitini sanoi, että ajatteli sitoa kimpun. Päätin siis napsaista verkon sekä sienen irti ja liimata tilalle styroxpallon.


 Jätskitöttörö!


Mielestäni pelkkä valkoinen muovi oli jotenkin todella ankea, joten kiepautin sen ympärille juuttinarua. 

Ja tässä lopputulos! Siistin tätä vielä hieman ja saatan laittaa ruusujen alle jotakin tylliä, sulkaa tms härpäkettä. Mielestäni kuitenkin ihan kiva kimppu ja se jää mukavaksi muistoksi morsiustytöllemme. :)

2 kommenttia:

  1. Miten olet tehnyt nuo kukat? Ne ovat todella kauniita ja haluaisin askarrella samanlaisia omiin häihini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Laura, Itse asiassa mun on pitänyt tehdä ohjeistukset jo monta kertaa, mutta yritän muistaa viikonlopun aikana napsia kuvat askarteluista ja laittaa tänne ohjeistusta! :)

      Poista