sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Love Me Do häätapahtuma 23.1.16


Eilen oli se kauan odotettu häätapahtuma, nimittäin Love Me Do Kaapelitehtaalla, Helsingissä. Oivoivoi olen niin onnellinen vieläkin tästä kaikesta! Tunnelma häämessuilla oli mitä hurmaavin - ihanan rentoa ja erilaista! Ohjelmaa oli erittäin monipuolisesti. Olen niin otettu, että sain kunnian tavata muita kanssabloggaajia ja juttua meillä riittikin vaikka kuinka paljon. Ihanaa, kun kerrankin voi höpötellä hääjuttuja ilman, että miettii, kyllästyyköhän tuo toinen osapuoli. ;D 


Bloggaajalounge oli erittäin viihdyttävä. Hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa riitti, joten siellä tuli ihan huomaamatta vietettyä useampikin tunti. Pääsimme tapaamaan juhlapukeutumisen ja - etikettien gurua Mirva Saukkolaa, kuulemaan rakkaudesta astrologi Terttu Haveriselta ja juttelemaan häämusiikista Ruby-bändin solistin Linda Herrasen kanssa.
Tapahtuma oli erittäin inspiroiva. Täältä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Ensi syksynä Love Me Do tulee jälleen ja järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla! Suosittelen menemään paikalle, jos olet järjestämässä hääjuhlia! 
Lämpimät onnittelut hääblogikilpailun voittajille TuhkimotarinaHäähullun haaveiluja ja Kiss, Love & Get married! :) 

Tässä vielä yksi erittäin onnellinen (ja kuohuviinillä marinoitu...) hääbloggaaja! :) 

4 kommenttia:

 1. Ai, että, kun me kaikki seisotaan niin nätisti rivissä ja kaikilla on samalla tavalla kädetkin :D

  VastaaPoista
 2. Kyttäsin myös noita perhoskoruja. En ehkä osaisi liittää niitä hääpukuun, mutta muihin vaatteisiin kyllä. En tyhmänä tajunnut käydä kysymässä hintoja, kävitkö sinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä niin kauniita! Itse erityisesti ihastuin noihin "kauluksiin." Valitettavasti jäi multakin kokonaan hintojen kyseleminen. :(

   Poista