perjantai 8. tammikuuta 2016

Love Me Do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma kaikille aisteille!


Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things.. Tämä kappale on varmasti monille tuttu. Se on Nancy Sinatran esittämä vuodelta -66. Se on myös kappale, mikä tulee heti mieleeni, kun näen yllä olevan herkullisen marjaisen kuvan ja ajattelenkin hurmaavan erilaista häätapahtumaa, joka on tarkoitettu kaikille aisteille. Love Me Do tapahtuma (www.lovemedo.fi) järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 23.01.2016 ja muistakaahan - tapatumaan on vapaa sisäänpääsy! Tiedän, että kiinnostuitte, joten jatkakaahan lukemista. ;)

Love Me Do:ssa hemmotellaan jokaista aistiamme; näkö-, kuulo-, tunto, haju- sekä makuaistia. Tapahtumassa on huomioitu häiden järjestämisen jokainen osa monipuolisella valikoimalla näytteilleasettajia (www.lovemedo.fi/naytteilleasettajat) - Mitä ei täällä ole, et tarvitse.  On näytteidenasettajaa, jotka hellivät makunystyröitämme, ihastuttavat estetiikallaan, sulostuttavat sulosoinnuillaan, maistuvat herkulliselta, tuoksuvat huumaavalta ja laadukkaat materiaalit ihollasi saavat sinut huokaisemaan ihastuksesta! Erityisesti haluan kiittää tapahtuman järjestäjiä siitä, että herrasmiehet on myös huomioitu Love Me Do-tapahtumassa! Kokonaisvaltaista, eikö?

Huomasitteko, että olen edellä puhunut vain viidestä aistista? Olette varmasti kuulleet myös kuudennesta aistista, eli sainkin vekkulin haasteen Love Me Do-häätapahtuman mimmeiltä; Jos Love Me Do-häätapahtuma olisi se mystinen 6. aisti, mikä se olisi? Tämä kuudes aisti olisi ehdottomasti intohimo. Intohimoa omistautua rakastamalleen asialle. Intohimoa tehdä asioita, jotka tuottavat mielihyvää. Intohimoa jatkaa eteenpäin, vaikka välillä olisi vastoinkäymisiä. Intohimo motivoi - se on sisäinen tsempparimme, palontunne. Kuulostaako tutulta? Häätapahtuman näytteilleasettelijat tekevät työtä rakastamansa asian parissa. Love Me Do-tapahtuman järjestäjät suhtautuvat niin intohimoisesti häiden järjestämiseen ja sen koko laajaan kirjoon, että haluavat välittää tietoa ja mahdollisuuksia Teille - morsiamille ja sulhasille. Morsiamet järjestävät suurella intohimolla häitä; monet aloittavat järjestelyt jo hyvissä ajoin, haluavat lisää tätä uutta tietoa ja mahdollisuuksia - Nyt tämä kaikki on yhdessä paikkaa Kaapelitehtaalla, aivan kädenulottuvilla. Ja ilman muuta kaiken taustalla on rakkaus, joka kulkee käsikädessä intohimon kanssa - ihana syy hääjuhlan järjestämiselle!

Morsiamet, sulhot, kaasot, bestmanit, anopit ja muut ihanat nyt mukaan nauttimaan kaikilla aisteilla häiden järjestämisen riemusta! Nähdään Kaapelitehtaalla! :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti