keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Häät, häät, häät, HÄÄT!


Viime päivinä ajatukseni ovat olleet suunnilleen tätä rataa; häät, ruokaa, häät, häät, pakko tehdä töitä, häät, ruokaa,häät, häät... ainii ne työt. Jokin siinä vain oli, että vuosi kun vaihtui, asettauduin täysin tähän jännittävän kutkuttavalle aaltopituudelle, nimittäin häämoodiin. Odotan mielenkiinnolla, milloin saan ensimmäisen kerran kuulla joltakin lähimmäiseltä, ettei meitä vain kiinnosta. Pitäisi muistaa, että aikoinaan tein tämän blogin juuri sitä varten, että pääsen tänne purkamaan näitä ajatuksia. :D Mutta minkäs teet, kun tässä on nyt päästy ihan tositoimiin! 

Matkustin eilen vanhempieni luo Kärkölään, sillä äitini ja tätini halusivat päästä askartelemaan kanssani ruusuja suodatinpapereista. No ei kai siinä mitään, tottakai olin ihan innoissani, että joku haluaa ihan vapaaehtoisesti auttaa! Tähän asti olen enimmäkseen väkerrellyt kaikenlaista kotona itekseni. Värjäilin urakalla suodatinpapereita, nappasin nitojat ja kasan suodatinpapereita mukaani ja matkasin vanhempieni luo. Saimme tänään väsättyä noin 90 ruusua - ei tätä olisi jaksanut ilman punaviiniä ja pitsaa! :D Seuraavaksi olisi tarkoitus liimata ruusut styrokspalloihin ja koristella loputkin lasipurkit, niin aletaan olla voiton puolella ainakin näiden ruusujen suhteen. Mutta se saa  nytjäädä tältä illalta.

On muuten ihan mieletöntä, kun täditkin on niin fiiliksissä meidän naimisiin menosta! Ne on tässä muutaman päivän ajan jo lähetelleet mulle kuvia, että mitä kaikkea heidän kodeista löytyisi, mitkä sopisi meidän teemaan juhlapaikalle. Voin muuten kertoa, että meille tulee juhlapaikalle kyllä semmoisia yksityiskohtia, että oksat pois! <3

Huomenna lähden käymään keskustassa, sillä ostan Tigeristä sen leimasinsetin, missä on aakkosia ja lisäksi käyn hakemassa J ja T kirjaimet jostakin askarteluliikkeestä. Lisäksi pitäisi hommata jälleen kasa kuumaliimaputkiloita (mitä ne nyt oikealta nimeltään). Niitä muuten kuluu yllättävän paljon. :D Mulla on jo seuraavat projektit mielessä... Kutkuttaisi myös ne kutsukortit tehdä itse. Alunperin ajattelimme tilata ne Vistaprintiltä, mutta taitaakin tulla halvemmaksi, jos tilaisi korttitarvikkeet Kiinasta (yllätys) ja väsäisi kutsut omin pikkukätösin. Pitänee miettiä tätäkin.

Huuuu. Että semmoista! 

Pssst. Ilmottauduin tänään Love me do tapahtuman hääbloggaajamiittiin ja oon muuten ihan superinnoissani siitä! 

2 kommenttia:

  1. Mulle kävi ihan sama juttu kun vuosi vaihtui :) Eilen just laitoin (taas) Kiinaan tilausta menemään ;)

    VastaaPoista
  2. Joo joku siinä on, että nyt kun on oma häävuosi, niin ajatukset pyörivät (ainakin itsellä) suurimmaksi osaksi vain häiden järjestämisen ympärillä. :D Mitähän sitä sitten keksisi, kun häät on juhlittu... :D

    VastaaPoista