tiistai 5. tammikuuta 2016

Hääyö

Kuva
                                                                                
Asiat etenee. Olen tässä hieman hermoillut hääyön suhteen, sillä ensinnäkin hotellivalikoima Lahdessa on hyvinkin suppea ja toiseksi ne hinnat. Kuka haluaa maksaa yhdestä yöstä hotellissa reippaasti yli 300 euroa? Olikin sitten sviitti ja kuohuviinit huoneessa, mutta ei kiitos. Lopulta päädyin selailemaan Scandicin sivuja ja soittelin sinne varatakseni huonetta, kun netistä en löytänyt mitään mainintaa hääyöstä. Hotelli on kuulemma aivan täynnä 13.08, mutta muutama sviitti oli vielä vapaana. Varasin meille sitten sviitin, missä on oma sauna. Sikäli huvittavaa, että tuo sviitti on melkein yhtä "iso," kuin meidän koti täällä Helsingissä. Hääyöpaketteja ei ole vielä saatavilla, mutta hotellivirkailija lupasi selvitellä niiden hintoja. Siihen siis kuuluisi kuohuviini-aamiainen huoneeseen tuotuna ja myöhäinen huoneen luovutus. Kyllä meinaan kelpais. Nyt hintaa kahdelle hengelle sviitissä on 181e. Saas nähdä, kuinka paljon hinnat sitten pomppaavat, kun saadaan tietää, kuinka paljon se hääyöpaketti maksaisi. Mutta kerrankos sitä hääyötä mennään viettämään (eli samantien rojahdetaan väsyneenä sänkyyn, kun päästään Lahteen juhlista). ;) Muuten kaikki on valmiina hääyötä ajatellen.
 
Ja tosiaan, hääyötä menemme viettämään vasta hääjuhlan jälkeen, vaikka menemmekin naimisiin jo perjantaina maistraatissa (ellei jopa aikaisemmin, sillä tuo perjantai on muutenkin täynnä ohjelmaa). Tarkoituksena on, että vietämme molemmat yöt tahollamme, T luultavasti bestmanin kanssa ja mä kaasojen kanssa. Syömme hyvin, juoruilemme, otamme rennosti ja kenties katsotaan joku leffa. Tekee hyvää ottaa pieni nollaushetki kaiken tämän jälkeen. Lauantaina 13.08. on sitten aikainen herätys ja kampaajalle sekä meikkiin.
 
Isoimmat kuviot alkavat olla hoidossa. Sain myös tietää, että anoppi on maksamassa meille osan pitopalvelusta, mikä kyllä sai stressitasoa laskemaan huimasti. Eiköhän tässä saada kaikki järjestymään. :) Tj 221.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti