sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Hääkrääsää vol. 2


Täällä on nyt todella innokas blogin kirjoittelija! Oon ollut niin häähuumassa koko päivän, että katselin tuossa äsken Netflixistä Häähumua Ranskassa-elokuvan (oikein viihdyttävä, suosittelen) ja oon koko päivän suunnitellut tulevaa päiväämme.

Ajattelin sitten, että laitanpa tänne vielä muutamat kuvat viimeisimmistä ostoksistani. Päivään on vielä reippaasti aikaa, mutta mielestäni on ihan fiksua ostella tarvittavia juttuja vähän kerrallaan - vähemmän stressiä ja rahankäyttöä sitten lähellä häitä. ;) Tässä siis osa jutuista, mitä postisedät - ja tädit ovat meille kiikuttaneet.

Mulla olisi muuten odottamassa (taas) yksi Juhlacenterin tilaus postissa, käyn sen huomenna hakemassa.. ja kovasti tässä odottelen muutamia tekemiäni tilauksia Ebaylle. Mut on niin tuhoon tuomittu tuon Ebayn kanssa. :D Niin ja ihana Anu käy tiistaina hakemassa huopia, joita hommasin Facebook-kirpparin kautta Lahdesta! Lisäksi olen ostellut monta metriä juuttinarua sekä ruskeaa lahjapaperia, josta olen ahkerasti askarrellut meille viiriä juhlapaikan kattoon. Kyllä on ahkerasti shoppailtu, kun odottelen sitä hääpukua ja kaasojen pukujakin! :D 


Tämä kori ostettiin eilen Tigerista saippuakuplille 3 eurolla. Suunnittelin vähän, että olisin sen spraymaalannut mintunvihreäksi tai valkoiseksi, mutta T oli sitä mieltä, että se on kivempi noin. Katsotaan nyt.. Jotakin koristetta tuo ainakin vaatii.  


Tämän tilasin joskus Ebaysta, mukana tuli juuttinaru, johon nuo kirjaimet kiinnitetään. Edellisessä postauksessa mainitsin niistä Parikan kengistä, että luultavasti niissä nähdään häiden ainoat sydämet, mutta onhan näissäkin peräti kaksi sydäntä. :D Katsotaan nyt, laitetaanko ne mukaan viiriin. ;) Tämä Love is sweet teksti tulee karkkibuffan yhteyteen.


Kasa liitutaulutarroja Ebaysta pilttipurkkilaseja varten. Näihin tulee vieraiden nimet ja tarra purkin kylkeen.


Tässä näkyvät mun ihan ensimmäiset hää-ostokseni ikinä. :D Ostin joskus aikoja sitten kasan manilalappuja, kun 15kpl maksoi vain euron.. Ostin joskus Ikeasta kasan myös  noita lahjapakettikortteja, joita olin jo silloin ajatellut pöytänumeroiksi - ja oon edelleen sitä mieltä, että noi vaan toimii ja sopii teemaan! Näitä varten pitää ostaa semmosta "leipurin narua," vai mitä se on. Ajattelin kiinnittää numerot esimerkiksi Happy Joe-pullojen kaulaan, joita olen tässä keräillyt (kuten moni muukin morsian).


Löysin nuo muoviset karkkibuffaan tulevat kulhot Facebookin hääkirpparilta käytettyinä, samoin kuin nuo kuvassa näkyvät 8 karkkikauhaa. Ne olivat muuten alunperin hopeiset ja mulla oli tarkoituksena pestä ne käsin.. Noh, kyseiset kauhat sitten olivat vähän pidempään tiskialtaassa ja T:lle riitti; hän tyrkkäsi ne tiskikoneeseen ja pinnoista lähtivät maalit. Tarkkasilmäiset voivatkin huomata, että osassa kauhoista näkyy edelleen häivähdys hopeaa.. pitää siis laittaa kauhat uusiksi pesuun, jotta loputkin värit lähtevät. :D Eipä tuo toisaalta haittaa, läpinäkyvinä nuo toimivat myös. :) 


Kasa photobooth propseja Ebaysta. Mukana tulivat myös tikut ja liima, mutta en viitsi vielä kasailla näitä. Lähempänä hääpäivää sitten.


Mummini antoi joskus kuppikakkujen ohjekirjasen, jonka mukana tuli muun muassa yllä oleva kakkutarjotin. Se ei nyt ihan ole teemaväriämme, mutta sopii mielestäni loistavasti meidän karkkibuffaan. Sitä suuremmalla syyllä sen haluan häihimme, kun se on rakkaalta mummiltani, joka nukkui pois toukokuun lopulla. :( 


Lopuksi vielä yksi Ebaytilaus lisää. Ajattelin, että saisimme hauskoja hääkuvia, jos nämä olisivat niissä mukana TAI sitten ne tulevat hääpöytäämme pinnatuoleihimme kiinni. Näiden muoto jäljittelee hauskasti liitutaulutarroja sekä Love is sweet tekstin lappusia. 

Mitä tykkäätte? Miltä näyttää? Onko täällä muita innokkaita, jotka ovat tehneet jo ostoksia hääpäivää varten? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti