maanantai 14. syyskuuta 2015

JuhlapaikkaSiinä se nyt on! Marttilan majakka, jossa tulemme kekkeröimään yön pikkutunneille asti 11 kuukauden päästä. Majakka sijaitsee Kärkölässä, pienellä paikkakunnalla Lahden ja Riihimäen välissä. Sukuni on Kärkölästä kotoisin ja oon itsekin ehtinyt asustella siellä pari vuotta ennen T:n ja mun yhteenmuuttoa. 

Majakka sijaitsee keskellä peltoa. Rakennus on lähes 100-vuotta vanha seurojentalo ihanalla tunnelmalla. Napsin paikasta muutamat kuvat, kun kävimme siellä viikonloppuna ihmettelemässä. Olisi tosin pitänyt napsia kuvia enemmänkin, mutta taisin olla liian innoissani. Tykkään erityisesti rakennuksen suurista ikkunoista ja vanhasta ilmeestä.


Tilaan mahtuu noin 150 henkeä. Pöydät ja tuolit kuuluvat vuokraan. Varasin majakan meille tänään perjantaista sunnuntaiksi ja hintaa tuli 250 euroa. Erittäin halpa! Kyllä, myös yllä olevassa kuvassa näkyvät verhot saavat lähteä ikkunoista meidän juhlien ajaksi. :D 


Lavakin löytyy. Tuo uuni on mielestäni todella symppis - hauska yksityiskohta. 


Tila näyttää aika karulta ilman koristeita, kun näkee vain nuo katossa olevat metalliputket. Niihin on kuitenkin todella kätevää laittaa roikkumaan viirejä ja valoja! Yllä olevat kuvat ovat siis juhlasalista. Majakassa on erillinen huone, johon tulee noutopöytä. Pääovista sisään tullessa on iso eteinen, josta löytyvät vessat (niitä tosin olisi voinut olla hieman enemmän). Eteiseen saa myös esimerkiksi vieraskirjapöydän. Majakan tunnelma oli jotakin käsin kosketeltavaa! Voin kuvitella, miten kauniilta paikka näyttää, kun aurinko laskee ja pienet valot valaisevat juhlasalin ihmisten bailatessa aamun sarastukseen asti! <3 En malta odottaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti