keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Liebster awardHääblogeissa on viime aikoina tullut tutuksi Liebster award haaste, jonka tarkoituksena on tuoda hyviä blogeja lukijoiden tietoisuuteen. Sain kunnian ottaa tähän myös osaa, kun Monika laittoi minulle haasteen viime postauksen kommenttiboxiin! Tarkoituksena on vastata Monikan esittämiin kysymyksiin, jonka jälkeen keksin seuraavat 11 kysymystä ja haastan seuraavat 5-11 blogia tähän mukaan. Sääntönä on, että haastetuilla blogeilla on alle 200 lukijaa. Kiitos, tämä on tosi iso juttu! :) 

Monikan esittämät kysymykset: 

1. Kirjoittaisitko blogia ammatiksesi?
- Voisin kirjoittaa tätä hääblogia, mutta sen lisäksi myös kirjoittaisin blogia muista kiinnostuksen kohteistani, kuten vaikkapa matkailusta.. tai ottaisin kantaa ajankohtaisiin asioihin. Rakastan kirjoittamista ja itse asiassa haluaisin isona olla toimittaja, joten kyllä, kirjoittaisin blogia ammatikseni - melkeinpä aiheesta, kuin aiheesta. :D 

2. Jos blogiin iskee tekninen ongelma, mitä teet? 
- Riippuu vähän, että mikä ongelma. Odottaisin varmaan sen ratkeamista, jos on esimerkiksi Bloggerista kyse. Jos taas kyse on jostakin oman blogini kämmistä, enkä osaisi sitä itse korjata (tuskinpa osaisin), niin ottaisin varmaan yhteyttä mun ihanaan kaasoon Anuun, joka on myös tuleva insinööri. 

3. Mikä oli pienenä unelma-ammattisi? 
- Kirjailija.. yllätys.

4. Esikuvasi? 
- Vanhempani sekä rakas mummini, joka sairastui syöpään. Monien vuosien taisteluiden jälkeen mummini nukkui pois vain 70-vuotiaana viime toukokuussa. Ikävä on edelleen kova. 

5. Jos tietäisit auringon kohta sammuvan, kenen luokse menisit? 
- Nappaisin T:n mukaan ja menisimme perheidemme luo. Tapaisin tottakai myös ystäviäni.

6. Jos sinun olisi pakko kuunnella vain yhtä biisiä loppuelämäsi, mikä se olisi? 
- No nyt on aika vaikea! Taidan tehdä tuota jo nyt ja listalla olisi ainakin Elliphantin Music is life. Oon tosin kuunnellut kyseistä biisiä niiiin paljon (samoin kuin muutamia muita), että jossakin välissä kyllästyn siihen aivan varmasti - sitten mä varmaan kuuntelisin vain hiljaisuutta. :D Adam Strangen Traveller on myös ihan huippu, sillä se tuo niin paljon erilaisia muistoja ympäri maailmaa mieleen. Reissaaminen vain on se mun ja T:n juttu.

7. Mihin et koskaan kyllästy?
- Perheeseen, T:n, ystäviin ja suklaaseen.

8. Hankkisitko vyölaukun, jos se olisi kuuminta hottia?
- Löytyy jo Helsinki roller derbyn tosi kuuma vyölaukku! ;D Mun mielestä vyölaukut on päheitä.. siis semmoiset tietynlaiset.

9. Minkä uuden harrastuksen aloittaisit, jos sinulla olisi aikaa ja/tai rahaa?
- Palaisin takaisin derbyn pariin.

10. Tuleeko telkkarista liikaa tosi tv:tä?
- Tulee.

11. Mitä odotat loppuvuodelta?
- Parempia aikoja, kuin tämä kevät/kesä, uusia oivalluksia, ihania hetkiä, iloja ja rakkautta. Haluaisin päästä myös opiskelemaan journalismia.

--

Mun kysymykset seuraaville:

1. Kuvaile itseäsi kolmella sanalla
2. Missä näet itsesi kymmenen vuoden kuluttua?
3. Mitä esinettä ilman et voisi elää?
4. Mitä näet vasemmalla puolellasi?
5. Missä maissa olet käynyt?
6. Mitä rakkaus tarkoittaa?
7. Onko sinulla harrastuksia? Mitä?
8. Mistä unelmoit?
9. Lempivuodenaikasi? Miksi?
10. Mitä kieliä haluaisit osata?
11. Tavoitteesi elämälle?

Haastan:

I said yes
I do, you idiot!
Happily ever after
Tahdonko toisen kerran?
Sinut minä haluan, minut sinä Tahdot

3 kommenttia:

  1. Kiitos palkinnosta! Taidettiin mennä ristiin kun melkein samaan aikaan ollaan kirjoitettu postaukset haasteesta ja vieläpä haastettu toisemme :D Hassua!

    VastaaPoista
  2. Jep, mäkin huomasin sun palkinnon sen jälkeen, kun lähetin tuon eteenpäin. :D Päätin kuitenkin vastata kysymyksiisi. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos haasteesta! Blogissani voit käydä lukemassa vastaukseni :)

    VastaaPoista