sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Suit up!


 
Huomenta muruset, miten viikonloppu sujui? Täällä ollaan jo palailtu arjen pariin, mutta niin ne ajatukset taas vaihteeksi pyörivät häissä. Alusta asti ollaan puhuttu, että T:lle tulee häihin harmaa puku ja ihan mielenkiinnosta menin selailemaan Dressmanin valikoimaa - ja siellä olikin puvut -30%! Päätimme, että käydään tänään töiden jälkeen katsomassa T:lle pukua. Jos liikkeessä ei ole alennuksia, niin sitten tilaamme puvun netistä; pääasia, että T pääsee kokeilemaan pukuja paikan päällä. Alunperin meidän piti mennä pukuostoksille vasta ensi vuonna, mutta eihän tuollaista tarjousta voi jättää hyödyntämättä - T oli ihan samaa mieltä, eli nyt ei ole asialla vain Monsterimorsian. ;)
 

 
 
 
 Kuva
 
Harmaan puvun lisäksi olemme kaavailleet T:lle liivejä. Takki on päällä kuitenkin vain vihkimisen ajan, mutta mielestäni liivit kauluspaidan päällä näyttää niin hyvältä - ja sopivat häiden teemaan! T ei ole kravatti-ihmisiä, joten kaulaan tulee punainen rusetti. Jos T ei olisi kelpuuttanut liivejä, niin sitten olisin ehdottomasti toivonut, että T laittaisi henkselit.
 
 
 Kuva
 
 
 
Toivoisin, että T laittaisi jalkaansa punaiset Converset, mutta tottakai nämä asiat ovat täysin T:n päätettävissä. Punainen ei ole teemaväreissämme häissä, mutta ajattelin, että hääparilla pieni määrä punaista olisi hauska lisä; Haluan punaiset Parikan korkkarit ja mahdollisesti punaiset huulet sekä T:lle punainen rusetti ja mahdollisesti punaiset Converset. Huomatkaa, että kaasoilla on mintunvihreät mekot ja bestmanilla mintunvihreä rusetti - Olisi toki hienoa, jos bestmanillakin olisi harmaa puku, mutta ei se ole välttämätöntä. :) Mielestäni mintunvihreä ja punainen toimii hyvin yhdessä. Mun pitää kyllä miettiä, hankinko jatkokengiksi valkoiset hääballerinat, vai punaiset ballerinat jatkaen Parikoiden linjaa. Joo, meni ohi aiheen, kun sulhanen oli tässä nyt pääosassa. ;D
 
Mutta semmoisia ajatuksia nyt tähän maanantai-aamuun. Toivottavasti löydämme illalla T:lle sen täydellisen puvun! Meillä on kyllä tilanne häiden suhteen erittäin hyvässä jamassa; teema ja teemavärit tsek, hääpaikka tsek, vihkipaikka tsek, vihkijä on luvattu, mutta ei ole vielä tiedossa (vasta helmikuussa selviää), pitopalvelu tsek, bändi tsek, kaasot ja kaasojen mekot tsek, bestman tsek ja osa koristeita/hääkrääsästä hommattuna/työn alla. Jesjes! :) Pitää tehdä niin paljon hyvissä ajoin, kuin vain mahdollista, jotta voi nauttia täysillä häistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti