maanantai 21. syyskuuta 2015

The dress(?)


 
Tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa, mutta nyt se on varmaa; Saan hääpukuni huomenna! Oli pakko soittaa DHL:n, kun sivuilla oli arvioitu, että mekko toimitetaan tänään, mutta mulla ei ollut mitään hajua ajankohdasta. Miten ihmeessä maltan olla aloillani huomisen työpäivän ajan.. Toivon todella, että tässä olisi Se Unelmieni Puku. Kirjoittelen teille varmasti huomenna lisää aiheesta.
 
Meillä on myös hääbändi Kreivit sovittuna! Ihastuimme molemmat bändiin, sillä he soittavat vanhempaa ja uudempaa tuotantoa. Meidän oli saatava bändi, sillä haluamme, että kaikki viihtyvät. Musiikissa ei todellakaan pihtailla. Tarkoituksena on, että bändi soittaa 2 x 45 minuutin settiä - lisäksi he saavat kunnian esittää häätanssimme. Olemme suunnitelleet häätanssiksemme Hurriganesin I will stay kappaletta. Se oli itse asiassa T:n ehdotus! :)
 
Tällä viikolla pitäisi myös selvitä, kuka meidät vihkii. Lisäksi odottelen yhteydenottoa mahdolliselta pitopalvelultamme. Isoja juttuja on vielä päättämättä. Näiden isojen juttujen ohella olen muun muassa syönyt pahaa pilttiä, askarrellut viirejä ja metsästänyt tyhjiä Happy Joe siideripulloja, sekä viettänyt ihan liikaa aikaa selaillen Ebayta ja Facebookin hääkirppareita.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti